KWALITEITENSPEL HANDLEIDING PDF

Gerrickens Training & Advies V.O.F., located at Rompertdreef 41, ED Den Bosch, The Netherlands, is responsible for processing personal information as. Nederlands; |; 9 Documents; |; Views. kwaliteitenspel – Keuzedossier handleiding voor de mentor – Keuzedossier · handleiding voor de. Jaar, · Spel, · Vanaaf, · Grote, · Kaarten, · Houten, · Doos, · Kinderen, · Handleiding, · Handpop, · Blio, · Talo, · · READ. b bib Ca blio ata va.

Author: Mezilkree Kazrakora
Country: Philippines
Language: English (Spanish)
Genre: Travel
Published (Last): 24 January 2004
Pages: 156
PDF File Size: 19.38 Mb
ePub File Size: 15.76 Mb
ISBN: 771-4-72785-466-1
Downloads: 82825
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kazir

Dan worden de kaarten die op de lijstjes staan uit het spel gehaald. Als je een kaart bij een medespeler neerlegt, geef je daarbij een toelichting: Kwaliteiten bij anderen neer te leggen, die het meest op hen van toepassing handlejding.

Deze kaart leg je boven de uitdaging. Vervolgens begint het spel.

Hij heeft zich regelmatig moeten verbijten en een keer is het echt tot een woordenwisseling gekomen. Waar zijn ze echt goed in? Heb je de desbetreffende eigenschap gevonden, dan leg je die links voor je op tafel. You already recently rated this item.

De overige kaarten komen op een stapel te liggen. Het is daarnaast een speelse vorm van feedback geven en ontvangen. Please enter recipient e-mail address es. Zo krijgt hij zicht op zijn allergie en kan hij een plan bedenken om daar in het vervolg beter mee om te gaan.

  AHOVSKA OTVARANJE PDF

Kinderkwaliteitenspel (Kit, ) []

Leg een kernkwadrant alleen Een kernkwadrant is een model om eigenschappenleerpunten en gevoeligheden in kaart te brengen die bij een persoon horen.

Het kwadrant beschrijft hun onderlinge samenhang.

Hij besluit om, met behulp van zijn vriendin, een kernkwadrant te maken. Het is wel aan te raden: Spelen Wil je met het kwaliteitenspel aan de gang, dan kun je het bestellen bij de uitgeverkopen bij de betere boekhandel of zelfs lenen bij een grote bibliotheek. Gebruik ik weinig en wil ik meer gebruiken. Theoretische achtergrond bij het Kwaliteitenspel. Iedereen kiest een vantevoren afgesproken aantal kwaliteiten en vervormingen bijvoorbeeld vijf van elk uit die hij het meest op zichzelf vindt slaan.

Gebruik ik weinig, houden zo!. Een goede basis voor je elevator pitch! Een voor een pak je een kaartje van de stapel en beoordeel je of je deze kwaliteit:. Irene, Martine, Frank en Jose bijvoorbeeld spelen dit spel:.

De anderen geven daar eventueel een reactie op. Op zoek naar je kernkwaliteiten alleen Je neemt de stapel kwaliteiten. Dat zijn je succesverhalen. Je kunt het ook individueel gebruiken als een hulpmiddel voor zelfanalyse. Ksaliteitenspel, formatting rules can vary widely between applications and fields of interest or study.

  BEHRINGER SL2442FX PDF

Heb je deze kaart gevonden in de stapel kwaliteiten, dan leg je hem rechts van de allergie op tafel. Aanbevolen boeken Gerrickens, P. Some features of WorldCat will not be available. Reviews User-contributed reviews Add mwaliteitenspel review and share your thoughts with other readers. Write a handleidiing Rate this item: Gebruik ik veel en wil ik minder gebruiken. Deze legt ze links op tafel.

Please verify that you are not a robot. Karel en Ineke zijn samen een kinderkledingwinkel begonnen. Cancel Forgot your password?

Paul, maar ook Karel en Ineke zullen het kwaliteitenspel in deze vorm uitproberen. Preview this item Preview this item. Eerst de kwaliteiten te doen.

Wie speelt het spel? Please select Ok if you would like to proceed with this request anyway.

Je kwaliteiten ontdekken en ontwikkelen met het kwaliteitenspel

Please enter your name. Dat bevordert de samenwerking niet! Zoiets willen ze niet nog een keer. Deze kaarten worden geschud en in een dichte stapel op tafel gelegd. Irene, Martine, Frank handleidiing Jose bijvoorbeeld spelen dit spel: You may have already requested this item. In grote mate bezit.

[an error occurred while processing the directive]